Relaxed online bestellen

De meeste mannen hebben geen hekel aan winkelen maar aan het passen. De vrouw wordt er dan op uit gestuurd om een paar overhemden te gaan halen. Want vrouwen kunnen ook heel gemakkelijk een maat bepalen. Overhemden online biedt de uitkomst voor deze mannen. Ze kunnen nu rustig vanuit hun stoel lekker relaxed een online bestelling plaatsen. Overhemden online een site waar je werkelijk alles niet onder 1 dak maar onder 1 knop kunt vinden. Mannen weten tegenwoordig ook hun precieze pasvorm en maat. Weet hij dit niet dan kan hij alsnog naar de winkel om de maat op te nemen van zijn lievelings overhemd.

Overhemd en pullover samen stijlvol dragen

Hoe kun je een overhemd en een pullover samen heel stijlvol dragen? Wanneer je deze goed combineert en de juiste kleuren kiest gaan het overhemd en de pullover super samen. Ga je het overhemd met de pullover chic of casual dragen. Eigenlijk kun je het allebei. Het hangt af van je type hals keuze.

Pullover met V-hals. Hier kom je meer chic voor de dag voor een zakelijkere keuze.  Het is wat strakker en harder.

Pullover met ronde hals. Doordat je iets minder van je overhemd laat zien is het meer casual. De ronde vorm maakt het wat zachter.

Pullover en feestje. Wil je een overhemd met pullover tijdens een feestje dragen dan laat je het overhemd losjes onder je pullover vandaan laten komen.

De juiste boordmaat meten

 

Vroeger had je een boordmaat en klaar. Nu heb je een boordmaat, mouwlengte en een pasvorm. De boordmaat is de omtrek van je nek. Sla een meetlint om je nek en je hebt je boord maat. Wat je meet is je boordmaat. Bij 39 kun je ook 40 nemen. Van 40 naar 41 niet want dan wordt ook je pasvorm groter. Bij online winkelen is dit dus echt nodig om te weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *